Nachádzate sa tu

Aktivita 1.21 Návrh a overenie hodnotenia výsledkov opatrení v študijnom programe Bezpečnosť a kontrola potravín

Odborný garant aktivity: 

Prof. Ing. Jozef Golian, Dr., jozef.golian.af@uniag.sk

Riešiteľský kolektív: 

Prof. Ing. Jozef Hrubec, CSc., Prof. Ing. Jozef Golian, Dr.

Cieľ: 

Cieľom je vyhodnotiť, či systémové opatrenia na zvýšenie kvality v študijných programoch na FBP SPU, priniesli predpokladané prínosy.

Cieľová skupina: 

Študenti FBP SPU v Nitre vybraní na základe preukázania stanovených jazykových kompetencií a splnenia požiadaviek pre štúdium daného študijného programu

Termín realizácie: 
júl 2013november 2013
Výstupy: 

1. Analýza dosiahnutých výsledkov vo zvyšovaní kvality v študijnom programe  Bezpečnosť a kontrola potravín
2. Hodnotiaca správa o hodnotení kvality v študijnom programe  Bezpečnosť a kontrola potravín