Nachádzate sa tu
Aktivita 1.21 Návrh a overenie hodnotenia výsledkov opatrení v študijnom programe Bezpečnosť a kontrola potravín
Odborný garant aktivity:
Prof. Ing. Jozef Golian, Dr., jozef.golian.af@uniag.sk
Riešiteľský kolektív:
Prof. Ing. Jozef Hrubec, CSc., Prof. Ing. Jozef Golian, Dr.
Cieľ:
Cieľom je vyhodnotiť, či systémové opatrenia na zvýšenie kvality v študijných programoch na FBP SPU, priniesli predpokladané prínosy.
Cieľová skupina:
Študenti FBP SPU v Nitre vybraní na základe preukázania stanovených jazykových kompetencií a splnenia požiadaviek pre štúdium daného študijného programu
Termín realizácie:
júl 2013 až november 2013
Výstupy:
1. Analýza dosiahnutých výsledkov vo zvyšovaní kvality v študijnom programe Bezpečnosť a kontrola potravín
2. Hodnotiaca správa o hodnotení kvality v študijnom programe Bezpečnosť a kontrola potravín