Nachádzate sa tu

Aktivita 1.17 Zvýšenie kvality vzdelávania v študijnom programe bezpečnosť a kontrola potravín

Časová realizácia: 
január 2012december 2013
Výstupy: 

1. Kompletná pedagogická dokumentácia vybraného študijného programu  v anglickom jazyku : Bezpečnosť a kontrola potravín

Pedagogická dokumentácia bude vypracovaná v slovenskom jazyku a preklad do anglického jazyka sa zabezpečí dodávateľsky.

Počet NS: 60

Realizácia: 01/2012 – 12/2013

 

2.  Vysokoškolské učebné texty vybraného študijného  program Bezpečnosť a kontrola potravín vypracovaná medzinárodným odborným kolektívom v anglickom jazyk. Texty  budú spracované v anglickom jazyku,  ich jazyková korektúra bude zabezpečovaná dodávateľsky a každý text bude posudzovaný 2 externými oponentmi:

 

Mikrobiológia potravín                       počet NS: 120, Forma: DVD, počet ks: 100

Falšovanie a autentifikácia potravín  počet NS: 120, Forma: DVD, počet ks: 100

Realizácia: 01/2012 – 12/2012

 

Výsledok: 

Počet účastníkov študijných programov VŠ podporených cez projekt: 10

Pilotná fáza overovania kvality odborných textov. Výučba vybraných predmetov v anglickom jazyku počas domácimi pedagógmi a zahraničným expertmi

Realizácia: 01/2013 – 12/2013